top of page

Sielu ja Henki

Vuonna 1996 moni tietoisuuden laajentamiseen keskittyvä tekniikka julkaistiin maan päällä. AuraTransformaatio(TM) poikkeaa muista tekniikoista siten että henkilön tietoisuuden rakenne puretaan ja rakennetaan uudelleen vastaamaan tällä hetkellä maanpäälle virtaavaa tietoisuutta ja tasapainoista energiaspektriä. AuraTransformaatio(TM) ei ole suinkaan ainoa tapa laajentaa tietoisuutta ja kehittyä. Tällöin olisi hyvä ehkä kuitenkin pitää voimakas ja ehjä aurarakenne, henkiset ihmiset usein tiedostamattaan pyrkivät eroon sielunauarasta mikä voi tehdä heistä hyvin suojattomia ympäristön vaikutukselle. 5. ulottuvuuden puhdas tulienergia on vaikea hallita. Myös aikuisten fyysiset kehot kristalloituvat tällä hetkellä terveellisten elämäntapojen seurauksena jolloin he voivat tuntea olonsa rajoittuneeksi sielunaurassa. Jos henkilö inkarnoituu vielä maapallolle hän tekee sen kristalliaurassa jossa henkitietoisuus ja fyysinen kehotietoisuus ovat yhtä. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page