top of page

Energiaa

On olemassa vain yksi energia ja ääretön määrä sen variaatioita. Joskus henkiset ihmiset lähettävät ympärilleen paljon "valoa ja energiaa", miettimättä sen enempää kuinka sen vastaanottajat tulevat energian hyödyntämään. Usein ihmiset ajattelevat että energia on heitä viisaampaa mutta kuitenkin tietoisuutemme ohjaa sitä. Voimme tietysti työskennellä vaikkapa ajatus- tai tunne-energialla mutta on hyvä tiedostaa miten käytetyn energian spektri ilmenee fyysisellä tasolla ja palveleeko se tasapainon saavuttamista nykyisessä todellisuudessa, olipa kyse sitten millaisesta energiasta tahansa. Jokaisella meillä on myös oma energiaspektrimme, joka voidaan vaikkapa äänen tai sävyn avulla ilmaista. <3

Kuvassa 100% värikylläinen ja kirkas syaani, väri joka sisältää vihreän ja sinisen spektrin.

Recent Posts
Archive
bottom of page