top of page

Gravity

Kun olemme ihmisinä meillä on taipumus sulkea pois tietoisuudestaan asioita joita emme ymmärrä. Esimerkiksi alkuräjähdysteoria toimii hyvin jos yhtäkkiä nolla hetkellä kaikki atomit syntyvät tyhjästä ? Sama kvanttifysiikkamme toisessa lauseessa sanoo että millään ei ole alkua eikä loppua. Myös havainnot eri tahtiin laajenevista universumin eri osista ja siitä että laajenemisnopeus kiihtyy jätetään huomioimatta.

Voimme kokea vaikkapa gravitaatiovoiman, kuten kaiken muunkin fyysisessä todellisuudessamme ilmentyvän ilmiöinä joilla ei ole selitystä tai voimme selittää ne, selitys on kuitenkin aina ns. henkinen mutta emme löydä sitä uskonnoista. Tiede tuleekin huomaamaan että esimerkiksi rakkaus on puhdasta fysiikkaa. Gravitaation voimme nähdä tapahtumana joka varmistaa että koko ääretön luomus yhtyy itseensä, kuten mustassa aukossa tapahtuu jonka massa ja vetovoima on ääretön. Yksikön henkinen gravitaatio luojaansa kohti on niin suuri. Jonka jälkeen uusi luominen voi taas alkaa. Meidänkin on hyvä etsiä totuutta sisältämme eikä ulkoisista jumalista. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page