top of page

Aineeton lahja

Joulu on tapahtuma jossa energiavirrat liikkuvat paljolti kiinteäksi materiaaliksi tiivistyneen energian muodossa. Jos jokainen maanpäällä ihmisyyttä kokeva luojan osanen liikuttaisi vuoden mittaan noita energioita yhtä paljon kuin yksilöt jotka ovat päättäneet syntyä Suomeen niin tiedämme että tarvittaisiin 3,5 kertaa maapallolla saatavissa olevat resurssit. Paljon energiaa liikkuu joulun alla myös ajatusenergian muodossa. Tällöin on järkevää keskittää sitä yksilöille joista todella välitämme.


Hyvin henkisten ihmisten lahjatoiveet voivat varmaankin koskea vaikkapa ns. auran tai DNA rakenteen päivitystä. Meidän tietoisuutemme täytyy kuitenkin olla valmis moisiin muutoksiin. Hyvä lahjatoive-idea voisikin olla esimerkiksi seuraava: "Rakas joulupukki, jos minulla on vielä jotain opittavaa tässä elämässä niin haluan oppia ne". Rauhallista joulua. <3.Recent Posts
Archive
bottom of page