top of page

Venus

Mielemme, kehomme ja henkemme ovat luonteeltaan jatkuvassa liikkeessä. Kun synnymme planeettamme energiakenttään niin aivan kuten kuu vaikuttaa planeettamme vesiin, niin planeettojen energiat vaikuttavat kokonaisvaltaisesti meissä. Esimerkiksi astrologia käsittelee sitä millaisen suunnitelman mukaan sielunaurassa elävät henkilöt integroivat planeettaenergioita itseensä.

AuraTransformaatiossaTM käytetään pääasiassa niin sanottua kristallienergiaa joka on Venus energiaa, oman aurinkokuntamme korkeavärähteisintä energiaa. Venus energia on niin sanottua rakkaus-äly energiaa, puhdasta, älykästä, kaunista ja nopeaa. Venus energia ottaa aina yksilön ja kokonaisuuden edut taspainoisesti huomioon. Tällä hetkellä syntyvien lasten sekä AuratransformaatiossaTM käyneiden aikuisten energia on pääasiassa Venus energiaa, joten se vaikuttaakin voimakkaasti koko maapallolla tällä hetkellä. Myös sielunaurassa olevilla henkilöillä voi olla kristallienergiaa aurassaan.

Vaikka lopulta oman aurinkuntamme ja universumin energiat sulautuvat yhteen niin kannamme planetaarisesta taustastamme riippuen usein myös muiden aurinkokuntien planeetoilta peräisin olevia energioita, jotka myös vaikuttavat ja näkyvät kokonaisvaltaisesti meissä. Usein tällöin yksilöt eivät kuitenkaan tunne oloaan kotoisaksi tämän aurinkokunnan energiakentässä ja muiden yksilöiden voi olla vaikea samaistua energioihin joita he eivät tunnista omasta kokemuspiiristään. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page