top of page

Hyvä karma

Karma on teoistamme seuraava hitausmomentti ja oman kehityksemme kannalta positiivinen asia. On mahdollista purkaa karma hetkessä. Riittää että tietoisesti ymmärrämme sen, annamme itselleme anteeksi, emmekä enää toista samoja käyttäytymismalleja.

Jos yksilö ei ole vielä saavuttanut tietoisuutta evoluutiostaan, on hän ennen syntymäänsä ikäänkuin ohjelmoinut, aiemmista kokemuksistaan riippuen enemmän tai vähemmän sattumanvaraisia kokemuksia itselleen maapallolla. Tällöin henkilöllä on erilaisia potentiaaleja astraalikehossaan. Aina nämä kokemukset eivät palvele henkilön kehitysta ja elämäntehtävien suorittamista. Tällöin henkilön kannattaa harkita esimerkiksi AuraTransformaatioitaTM jossa myös karmalliset yhteydet puretaan ja henkilö saa suuremman henkilökohtaisen vapauden toimia oman elämänsä luojana. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page