top of page

spirit

Vaikka meillä on fyysisen energiakehomme aivoissa olemassaolomme, kokemuksiemme, toimintamme ja uskomustemme aikaansaamat hermoradat eli alitajunta niin kaikki toimintamme on kuitenkin lähtöisin henkisistä impulsseista, niin sanotun tiedostamattoman mielemme kautta. Yksilöillä on erilaisia tapoja voimistaa yhteyttä henkisiin impulsseihinsa, esimerkiksi meditoimalla.

Jokainen meistä tulee tiedostamaan oman henkisen taustansa ja motiivinsa, tyypillisesti näin tapahtuu inkarnaatioiden välillä. Jos henkilön henkiset impulssit ovat hyvin voimakkaita voi yksilö kokea sisäistä ristiriitaa maanpäälisestä olemassaolostaan. Tällöin henkilön kannattaa harkita ehkä esimerkiksi AuraTransformaatioitaTM, jonka seurauksena henkilön henkikeho ja fyysinen keho yhtyvät jolloin henkilö saa aivan uudenlaisen vapauden toimia henkiolentona maan päällä. Uudet aurarakenteet mahdollistavat paremmin sen että emme koe henkisyyttä ja arkipäiväistä toimintaamme erillisinä, olemmehan täällä nauttimassa juuri fyysisestä todellisuudestamme. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page