top of page

miesten mies

Maskuliininen energia ei ole miehinen ominaisuus eikä feminiinisyys naisten ominaispiirre. Niillä ei ole tekemistä sukupuolen tai fyysisen energiakehomme kanssa mutta ne vaikuttavat toimintaamme. Kuvitteellisena esimerkkinä feminiinisen- ja maskuliinisen energian ilmentymästä voisivat olla hyvin feminiininen henikö joka on täysin sisäisesti tietoinen itsestään, mutta saa kyllä halutessaan itsensä vastakkaisen sukupuolen edustajan eteen näkyville. Hän voi emotionaalisesti kontrolloida heitä tai olla huomaamatta, sillä hän haluaa heidän joukostaan vain yhden, hyvin ulospäinsuuntautuneen maskuliinisen henkilön joka piirittää häntä, viettelee hänet ja antaa kaiken huomionsa tälle, mukautuu hänen toiveisiinsa ja suojaa kaikelta ulkomaailmalta. Maskuliininen yksilö tekee sen luonnostaan, ehkä jopa hyvin tunteellisesti ja ruusujen kera, kunnes viettely on suoritettu ja on jo aika unohtaa tunteet ja etsiä kuumeisesti uutta kohdetta kiiltävällä ja nopealla urheiluautolla. Tälläinen kuvitteellinen, hyvin feminiinen sekä maskuliininen henkilö vetävät toisiaan puoleensa kuin magneetit, ja saavuttavat ulkoisen tasapainon yhdessä. Kaikki kokemamme polariteetit voidaan nähdä vastakkaisuutena jonka osapuolet ovat kiinnostuneita toisistaan ja tarvitsevat toinen toistaan. Tasapainoinen yksilö puolestaan etsii toisten tasapainoisten yksilöiden seuraa.

Ehkäpä jossain kehityksemme vaiheessa olemme enemmän androgyynisiä, mutta tällä hetkellä miehessä sekä naisessa on aina feminiinisyys sekä maskuliinisuus läsnä. Feminiininen ja maskuliininen energia vaikutavat käyttäytymiseemme ja voimmekin tasapainottaa ne työskentelemällä oman psyykeemme kanssa. Myös Aura TransformaationTM kauta henkilö saavuttaa tasapainon mielen, tunteiden sekä kehon tasolla. Tasapainoinen henkilö on aina valmis yksin selviämään kaikista haasteista elämässään. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page