top of page

Positiivisuutta

On totta että jos haluamme menestyä elämässä täytyy meidän olla positiivisia sitä kohtaan ja iloita muiden menestyksestä. On ehkä kuitenkin hyvä ymmärtää että kokemuksemme luominen ei lähde ajatuksesta, vaan sen taustalla olevasta tarpeen luomasta halusta. Sielunaurassa henkilöillä on usein etukäteen sovittu elämänmittainen sopimus ja jos henkilö ei ole tuota, niin sanottua positiivista karmaa käsitellyt, niin silloin niin sanotut negatiiviset tunteet toimivat positiivisena kompassina. Henkiaurasssa, eli indigo- ja kristalliauroissa yksilöillä on aivan uudenlainen vapaus luoda. Henkilö kyllä kokee ympäristöstä johtuen negatiiviiseksi luokittelemiamme tunteita, mutta ymmärtää että elimistöä ei kannata rasittaa ylimääräisellä hormonaalisella kuormalla. Tämän vuoksi erityisesti kristallilapset voivat tuntua kylmiltä ja itsepäisiltä, mikä johtuu vain siitä että heidän ei tarvitse käydä läpi katalyysiä jotta he löytäisivat suunnan elämässään. He yksinkertaisesti tietävät mitä tekevät. Kristalliyksilöitä voidaankin pitää hyvin säälimättöminä koska he haluavat pysyä täysin totuudessa ilman sen suurempia tunteita. Kristalliyksilöiltä puuttuu maailmanparantamisen halu, joka heillä vielä Indigoaurassa oli. He eivät auta ellei heiltä apua pyydetä ja silloinkin he auttavat pääasiassa tuomalla esiin totuuden, olipa se sitten ruma tai kaunis. Jos he aistivat että joku ei ole halukas kuulemaan sitä he mielummin jatkavat omaa elämäänsä. Kristallilasten voikin joskus olla vaikea ymmärtää aikuisten toimintamotiiveja, etenkin jos niitä ei ole suoraan ja rehellisesti ilmaistu. Tällöin he voivat kieltäytyä täysin yhteistyöstä vaikka lähtökohtaisesti ovatkin kuin pieniä enkeleitä. Positiivisten mantrojen vaara piilee siinä että jos henkilö ei tee muita vaadittavia toimenpiteita tilanteen korjaamiseksi niin tilanne kroonistuu. Toki meillä on aina vapaus myös nähdä se positiivisena, jota tietysti kaikki elämä pohjimmiltaan on. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page