top of page

Rohkeutta

Kun katsomme historiaa niin huomaamme että kaikki on jatkuvassa liikkeessä ja muutoksessa. Ongelmat syntyvät jos pitäydymme nykyisissä käytönnöissä tai haemme ratkaisuja menneisyydestä, se tukahduttaa luovuuden ja innovaatiot. Kaikki suuret, mieltä ylentävät kehitysakeleet ja keksinnöt ovat syntyneet niin että on osattu jättäytyä vallitsevan järjestelmän ulkopuolelle ja tehty itse sitä mikä intohimoisesti kiinnostaa, ilman muiden tukea. On myös varma että koemme muutosvastarintaa kun niin teemme. Myös oma tietoisuuteemme on jatkuvassa muutoksessa ja onkin tärkeintä että jatkuvasti kyseenalaistamme omat uskomuksemme. Kaikki tällä hetkellä 20 vuotiaat ja sitä nuoremmat ovat indigo- tai kristalliyksilöitä joten tulemme kokemaan muutoksia yhteisöjen tasolla lähivuosikymmeninä. Rajoittuneinkin aikuinen voi nähdä tuon muutoksen lapsien ja nuorien energioissa. Onkin tärkeää että aikuistet keskittyvät päivittämään omaan tietoisuuttaan ja rakentavasti tukemaan muutosta. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page