top of page

dharma

Kun tietoiset yksilöt valitsevat siirtymän karmasta dharmaan he siirtyvät henkisistä piireistä tavallisten ihmisten pariin, ja voikin olla he löytävät itsensä uudelleen niiden ihmisten parista joita jokin aika sitten pakenivat. Kyse ei ole siitä että he valitsisivat helpoimman tien vaan siitä miten he voivat kunakin hetkenä parhaiten palvella kokonaisuutta omasta energiastaan ja lähtökohdistaan käsin. Kun näin toimimme voimme olla varmoja omasta hyvinvoinnistamme. Meidän ei tarvitse miettiä mikä elämäntehtävämme on, otamme vain askeleen suuntaan joka tuntuu meistä jotenkin tutulta tai vetoavalta ja huomaamme ajoituksen ja ovien helpon avautumisen eri tapahtumien välillä. Voi olla että jonkin ajan kuluttua paikkamme on jossain muulla jolloin tilaisuus siirtyä avautuu, jos niin tietoisesti haluamme. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page