top of page

Parantajalla

Nykyään on tarjolla erilaisia hoitomuotoja ja esimerkiksi erilaiset energiahoidot ovat yleistyneet ja toimivatkin hyvin korkeavärähteisillä yksilöillä. Jos henkilön värähtelytaajuus on matalampi on myös fyysinen kosketus hoidossa tärkeää. Myös ruokavaliolla on oleellinen merkitys monien sairauksien hoidossa, kuten tiedämme maailmanlaajuisten infektiotautien osalta. Kemiallisilla lääkkeillä ja kirurgiallakin on luonnollisesti vielä suuri merkitys, vaikka ne muuttavatkin joskus arvaamattomasti kehon tasapainoa. Nyt kun vastuu koko maapallon energeettisestä kehityksestä on kokonaan siirtynyt ihmiskunnalle niin meillä on myös uudenlainen valta itse vapautua aikoinaan valituista rasitteista, kuten vaikkapa niin sanotuista geneettisistä sairauksista. Ei tietenkään niin että menemme parantajalle hakemaan helpotusta oloomme ja luovutamme hänelle vastuun, vaan omalla päätöksellämme ottaa vastuu itsestämme. Kyse on uskomushoidosta ja omien uskomusten hoidosta. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page