top of page

Maadoitusta

Vaikka fyysinen kehommme koostuu samoista alkuaineista joita maa sisältää niin voimme olla tasapainossa vain tiedostamalla laajemmin energeettisen yhteytemme maapalloon. Meidän tulisi kohdella maata elävänä ja huolehtia että ilma, maaperä ja vesi pysyvät puhtaina. Magneettikenttä mahdollistaa kaikkien elollisten organismien olemassaolon. Maa ei ainoastaan anna meille kaikkea ravintoa, se on myös esimerkiksi rajaton energialähde, meidän ei tarvitse kuluttaa tuottaaksemme energiaa. Voimme nostaa ihmiskunnan tietoisuutta ja värähtelyä vain jos otamme ensin fyysisen planeetan huomioon. Esimerkiksi toimintamme aiheuttama ilmaston muutos vaikuttaa konkreettisesti ja globaalisti vaikkapa fyysisen kehomme kuluttaman kiinteän energian eli ruuan tuotantoomme. Kun käytämme maata ravinnon tuotantoon niin se tulisi tehdä orgaanisesti jotta maan energiatasapaino säilyy eli se ei köyhdy ravinteista.

Maapallo oli täällä ennen meitä, se mahdollistaa ihmiskokemuksen. Ei meidän tarvitse rukoilla maan puolesta vaan toimia vastuullisesti ihmisinä. Kun ihmiskunta on viime vuosikymmeninä käynyt läpi suurta energeettistä puhdistusta niin se energia ei häviä vaan ilmenee esimerkiksi tulivuorenpurkauksina, myrskyinä ja niin edelleen. Ihmiskunta ja maapallo ovat tällä hetkellä täysin energeettisesti sidottu toisiinsa. Näin ei ollut muutama vuosikymmen sitten jolloin tasapainoa ylläpitivät monet ns. näkymättömät energiat. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page