top of page

Ole itsesi guru

Nykyään yksilöillä on tietoisesti niin valitessaan mahdollisuus kantaa koko henkinen potentiaalinsa kehossaan. Tällöin henkilöt eivät etsi ratkaisuja tai lohdutusta itsensä ulkopuolelta koska henkitotuus on täysin integroitu heidän kehoonsa. Uudet energiajärjestelmät toimivat henkisten hierarkioiden ulkopuolella ja toiminta perustuu jokaisen henkilökohtaiseen vastuuseen.

Sielunaurassa yhteys henkienergiaan toimi kruunuchakran kautta mutta kristallilapsilla se, kuten kaikkien muidenkin energiakeskusten ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa koko kehossa. AuraTransformaatiossaTM aikuiset saavat henkilökohtaisesta tilanteestaan riippuen indigoauran jonka kehittyminen kristalliauraksi tapahtuu henkilön kehityksen sen salliessa. Kristalliauran saavien aikuisten kaikki energiakeskukset ovat ensin yhtyneet yhdeksi sydämen energiakeskukseksi josta ne leviävät koko kehoon kehon värähtelyn niin salliessa eli sen kristalloiduttua. Tällöin henkilö ei enää etsi henkistä yhteyttä tai kanavaa itsensä ulkopuolelle. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page