top of page

Uutta aikaa

Joskus ihmiset ajattelevat että uudet indigo- ja kristalliauran omaavat yksilöt ovat psyykkisesti hyvin lahjakkaita. Psyykkisillä kyvyillä viitataan usein selvänäköön, -kuuloon, -tuntoon, -hajuun tai tietoon. Jos näin pitäisi luokitella ovat he lähinnä selvätietoisia mutta eri tasolla kuin sielunaurassa on koettu. Itse asiassa niin sanotut psyykkiset kyvyt ja niiden kaupallinen käyttö liittyvät vanhaan aikakauteen. Kristalliyksilöt eivät ota yhteyttä selvänäkijään tiedustellakseen omista raha- tai ihmissuhdekuvioistaan tai kehitä kolmatta silmäänsä tai kruunuchakraansa koska heillä ei niitä ole ja heillä on on kehonsa välityksellä suora yhteys henkienergiaan eli heillä on oma syvä sisäinen tietämys siitä missä vaiheessa he itse kulloinkin elämässään ovat tai miksi tietyt ihmiset ovat heidän elämässään. Heillä ei ole mitään motivaatiota ja harvoin kyky muuttaa se sisäinen tietämys sanalliseksi kommunikaatioksi tai jakaa sitä muiden kanssa, heillä on yksinkertaisesti hyvä yleiskuva omasta elämästään sekä materilaisointikyky ja voima muuttaa sitä haluamaansa suuntaan.

Todella onnekkaita ovat sielunenergiassa elävät vanhemmat koska ainoastaan heillä on mahdollisuus yksittäisen inkarnaation aikana kokea sekä sielunaura ja henkiaura, jos he todella ovat valmiita katsomaan totuutta silmiin. :)

Recent Posts
Archive
bottom of page