top of page

omavaraisuus

Kun yksilöt olivat aiemmin energeettisesti sidottu niin sanottuun karmalliseen ryhmään kehittyi yksittäisten elämien aikana helposti energeettisiä taisteluita tai esimerkiksi tilanteita joissa toinen yksilö antoi energiaa ja toinen yksilö otti sitä. Vaikka tällainen yhdessä toimiva yksikkö näyttää energeettisesti ulkoisesti tasapainoiselta niin nähtiin että se ei juuri aikaansaa laajemmin maapallolla tasapainoista kehitystä lisääviä aloitteita yksittäisen inkarnaation aikana vaan tilanne on enemmänkin energeettisesti lukkiutunut tai stabiili.

Uudessa ajassa elävät yksilöt ovat energeettisesti omavaraisia ja puhtaita ja he eivät yksinkertaisesti kanna mitään menneiden elämien kokemuksia mukanaan vaan ovat täysin vapaita luomaan. Tällöin tietysti henkilön tulee olla voimakkaasti yhteydessä henkienergiaan ja energialtaan positiivinen ja tasapainoinen. Uuden ajan aurarakenteilla varustetut henkilöt ovat täysin vastuussa omasta elämästään, mitään ennakkosuunnitelmaa ei ole. Heillä on kuitenkin henkitasolla sovittuja elämäntehtäväviä maapallon tasapainoisen kehityksen varmistamiseksi. Elämäntehtävä riippu henkilön tietoisuudesta ja taustasta muilla planeetoilla ja universumeissa. Se voi tuntua toisinaan haastavalta mutta palkinto on aina välitön ja korvaa monin verroin kaikki ponnistelut. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page