top of page

Intuitio ja suoja

Esimerkiksi kristalliyksilöillä intuitio on luonnollisesti mukana kun suunnittelemme päivittäin elämäämme ihmisenä koska henkienergia on suorassa kontaktissa fyysiseen kehoon. Joskus voi olla houkuttelevaa toimia ennemmän kehon tarpeiden tai mielemme mukaan mutta jos se ei palvele tarkoitustamme niin saamme onneksi nopeasti palautteen toimintaympäristöstämme. Voi olla myös huokuttelevaa pyrkiä eroon koko aurasta joka tuntuu olevan henkienergian kanssa ikäänkuin päällekäin. Vaikka ilman auraa voimmekin nauttia lähes täydellisestä vapauden tunteesta niin huomaamme kuitenkin että meillä ei ole lainkaan yksityisyyttä vaan muiden energiat tuntuvat virtaavan täysin vapaasti lävitsemme. Tällöin emme tietenkään pysty ilmaisemaan myöskään henkienergiaamme fyysisen kehomme kautta, joka on tietysti koko maanpäällisen olemassaolemme perusta. Meidän kannattaa siis pitää huolta siitä että meillä on vahva ja meille sopiva aura. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page