top of page

Historiaa

Kehitys ei ole tietenkään, edes käsitteenä mahdollinen ilman elettyä historiaa tai menneisyyttä. Monet, tietoisesti henkilökohtaiseen kehitykseen pyrkivät yksilöt ovatkin kiinnostuneita paitsi lapsuutensa kasvuympäristöstön jättämästä leimasta niin myös mahdollisista menneistä elämistään maapallolla. Menneisiin elämiin liittyy aina hyvin henkilökohtainen ja suunniteltu historia maapallolla ja voimme niitä tarkastelemalla tunnistaa itsestämme ehkä vaikkapa sen millaisia energioita olemme päättäneet maapallolla elämiemme elämien aikana integroida itseemme eli millainen perusenergiamme on ennen maapallolle saapumistamme ollut. Siinä missä joku saattaa olla kotoisin alunperin joltakin tämän aurinkunnan planeetalta ja on integroinut elämiensä aikana muiden aurinkuntamme planeettojen energioita omaan tietoisuutensa, mikä tietysti on yleinen päämäärä nyt kun kuljemme ensin kohti tämän aurinkokunnan planeettojen yhdistymistä, joku toinen on ehkä kerännyt hyvin erilaisen tietoisuuden tämän aurinkokunnan ulkopuolisilta planeettajärjestelmiltä ja on ehkä valinnut vain muutaman, hyvin sotaisankin ja väkivaltaisen elämän maapallolla jotta on voinut ikäänkuin maadoittua maapallon olosuhteiisiin mikä puolestaan mahdollistaa tietyn tehtävän tasapainoisen suorittamisen tässä elämässä.

Maanpäällisen elämämme aikana tapaamme paitsi sielunkehitykseen valitsemiamme entisiä tuttuja niin myös henkitason vanhoja ystäviä muista universumeista jotka ovat eri reittejä saapuneet maapallolle ja voimme näin vaihtaa ja päivittää energioita jotka auttavat meitä täällä tehtävissämme tai sitten paikassa jonne jatkamme maapallolla olemme jälkeen. Vaikka historia vaikuttaakin joskus raskaalta menneisyydeltä voi olla hyvä vilkaista sitä jos tietoisesti haluamme työskennellä oman tasapainoisen kehityksemme kanssa. :)

Recent Posts
Archive
bottom of page