top of page

kontrasti

Tänään jo lähes 25% suomen väestöstä on uudessa, hyvin vapaassa ja liikuvassa henkienergiassa. Heistä alle 3% on kuitenkin vasta työelämässä. Lähivuosina kun luku tulee tulee kasvamaan vauhdilla tarkoittaa se monissa työpaikoissa aivan uudenlaista toimintakulttuuria. Kun täysin hierarkiasta vapaa ja hyvin nopea energia valtaa työpaikan niin yhtääkkiä esimerkiksi vanhanaikaiset autoritaariset johtamismenetelmät eivät toimikaan ja johtajien pitäisi yhtääkkiä itse pystyä johtamaan itsensä muutokseen.

Monet voimakkaasti materiaaliin ja rahaan suuntautuneet yksilöt tulevat kokemaan kuinka toimintaympäristö muuttuu yhtääkkiä heidän ympärillään, aivan kuin maailma muutamassa vuodessa omaksuisi täysin erilaiset arvot. On tietysti heidän itsensä päätettävissä miten he käsittelevät sitä ja reagoivat siihen. Uudessa energiassa olevat yksilöt usein taas kokevat kuinka vanha energia ikäänkuin seisoo ja asioita puidaan kollektiivisesti kokouksissa ryhmän kanssa jolle yksilöt ovat luovuttaneet osan omasta vallastaan ja energiastaan, kun taas uudessa energiassa sanat ilman tekoja eivät merkitse mitään. :)

Recent Posts
Archive
bottom of page