pizzalla

June 5, 2016

Vaikka vain tietyltä planeetalta peräisin olevien yksilöiden elo omassa ryhmässään ei palvele aurinkuntamme energioiden yhdistymistä ja heillä on siten sielunsopimuksensa mukaisesti myös muita planeettaenergioita vaikutuspiirissään niin on ehkä hyvä ymmärtää niitä jos haluamme vaikuttaa energioiden tasapainottamiseen ympäristössämme koska asiat eivät tietenkään aina etene niin kuin on ennalta suunniteltu, niitä ohjaa vapaa tahtomme. Jos ryhmä ihmisiä joiden perusenergia on Plutolta peräisin lähtisivät pizzalle, he tekisivät sen mielellään suuressa ryhmässä ja monella heistä olisi varmaankin paitsi kiilotetut mustat nahkakengät niin todennäköisesti joku heistä olisi myös shoppaillut leveän valkoisen hymyn sekä muutaman extrahiuksen. Heidän energiansa olisi yhteisessä astiassa josta joku voi aina ammentaa sitä hankkimalla erityistä huomioita luomalla draamaa ympärilleen. Vaikka heidän tietoisuudessaan asiat olisivat juuri niin hyvin kuin miltä ne kunakin hetkenä ulospäin näyttävät olevan niin kulissien takana heidän persoonallisuutensa voi ajoittain räjähdellä väkivaltaisestikin mutta heitä se ei juurikaan haittaa, ja joka tapauksessa seuraavana päivänä he saavat synninpäästön niin halutessaan koska heidän uskonsa on niin äärettömän syvä. Plutoihmiset ovat hyvin älykkäitä ja he varmasti hyvin avoimesti ottaisivat meidät mukaan ryhmäänsä. Kun olemme Plutoihmisten kanssa tekemisissä meidän on ehkä hyvä näyttää esimerkkiä kuinka toimitaan myötätuntoisesti mutta täysin itsenäisesti ja eettisesti sekä auktoriteetteja kunnioittamatta. <3.

 

 

 

 

Please reload

June 26, 2020

June 25, 2020

June 25, 2020

June 25, 2020

June 25, 2020

June 25, 2020

June 20, 2020

June 12, 2020

June 11, 2020

June 10, 2020

Please reload

Archive
Please reload