top of page

planeetat

Moni ehkä muistaa että on aina sisäisesti tuntenut että ei kuulu maan päälle tai on ikäänkuin tuomittuna kulkemaan, päivän kerrallaan, tai ehkäpä on ollut vaikea hyväksyä erilaisia perinteitä ja uskomuksia mutta on silti ollut vaikea löytää vastauksia, tai edes oikeita kysymyksiä. Henkiaura ja kultainen energia tuovat välittömän helpotuksen tähän tunteeseen sillä silloin tunnemme olevamme tiukasti maanpäällä mutta suorassa yhteydessä korkeimpaan voimaan. Jos haluamme todella ymmärtää itseämme ja muita niin meidän kannattaa tutustua planeettaenergioihin joka johtaa hyvin syvälliseen tietoisuuteen siitä miksi olemme sellaisia kuin olemme, olemme nimittäin ennen maanpäälle saapumistamme olleet monissa muissa todellisuuksissa ja ne ovat jättäneet meihin energeettisen jäljen ja niiden ymmärtäminen kasvatuksen jättämän vaikutuksen rinnalla auttaa ymmärtämään omaa persoonallisuuttaamme, tapojamme ja käyttäytymistämme. Kun tunnemme oman historiamme niin kunnioitamme ja rakastamme itseämme ja alamme myös ymmärtää muiden erilaisia lähtökohtia ja kunnioittaa heitä sellaisena kuin he ovat. Planetaarinen alkuperämme on jättänyt meihin pysyvän energeettisen vaikutuksen mutta jos henkemme on useasti inkarnoitunut muille kuin alkuperäiselle planeetalle niin kannamme myös niitä energioita itsessämme. Planeettaenergioissa ei oikeastaan ole kyse astrologiasta joka käsittelee suunnitelmaa jonka mukaan planeettaenergiat vaikuttavat siulunaurassa ja yksittäisessä maanpäällisessä elämässä, aivan kuten kuun liikkeet vaikuttavat vesiimme. Kun alamme ymmärtää muiden planetaarista alkuperää alamme ymmärtää yksilöiden reaktioita ja suhtautumista ja osaame toimia rakentavasti ilman että yrittäisimme saada muut toimimaan oman todellisuudenkuvamme tai näkökantamme mukaisesti. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page