top of page

Rainbow dash

Eräs omista suosikkienergioistani on Plejadit siitä yksinkertaisesta syystä että oma planetaarinen alkuperäni on siellä. Jos haluan tuntea itseni erityisen positiiviseksi, tyyneksi ja iloiseksi niin yksinkertaisesti viritän omat energiani Plejadi energioihin. En tietenkään tee sitä kovin usein koska muiden olisi hankala samaistua siihen jos haluamme vain maalata kaikki sateenkaaren väreillä. Plejadeilta peräisin olevat ovat usein kehittäneet huonon itsetunnon koska heidän maailmankatsomuksensa ei yksinkertaisesti vielä ole toiminut maanpäällä jossa asiat eivät ole niin että kaikki ovat iloisia ja onnellisia ja haluavat kaikkien muidenkin olevan sitä. Jos olet Plejadeilta niin kannattaa harkita AuraTransformaatioita tai muuten opetella ottamaan täysi vastuu omasta onnesta eikä miellyttää muita. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page