top of page

Spiders from Mars

Vaikka David Bowien energia olikin lähtöisin Andromedalta hänellä oli hauskasta tapahtumasta ko. nimen saanut yhtye. Mars energiaa kantavia henkilöitä voisikin ehkä kohdata vaikkapa matelijanäyttelyssä, ehkä he ovat jopa ikuistaneet niitä ihoonsa joka ei välttämättä näytä muutenkaan kovin nuorekkaalta tai houkuttelevalta, edustaahan fyysinen ulkomuotomme energioita joita kannamme. Ihonsa he ehkä olisivat verhonneet punaisella ja ruskealla vaatetuksella joka kertoo elementeistä joita he edustavat. Kaikki olemassaoleva koostuu neljästä elementistä ja meidän välttämättä tarvitsekaan tietää mitään planeettaenergiosta ollaksemme tasapainossa. Vaikka sinällään tietysti kaikki energiat ovat ihan yhtä hyviä tai huonoja voi Mars energiaa kantavien seurassa tuntua joskus siltä että he ovat milloin vain valmiita ottamaan johdon käsiinsä ja hyvin brutaalilla tavalla. :)

Recent Posts
Archive
bottom of page