top of page

dna aktivointi

Aivan kuten voimme tuntea koko kehollamme niin dna vastaa omaan tietoisuuteemme. Mikä sitten on oma tietoisuutemme ? Asia on yksinkertaisesti esitettynä vaikkapa niin että kun seuraamme kahden ihmisen liikettä joista toinen kävelee raskaasti ja ryhti painuneena ja toinen kevyesti, tekien samalla ehkä jonkin coolin tanssi movien käsillään niin heidän tietoisuutensa on erilainen ja heidän oma dna kuulee erilaisen tarinan heidän tietoisuudestaan, heidän kehonsa ja olemuksensa näyttävät erilaisilta ja he kokevat erilaista todellisuutta. Yleensä yksilön tietoisuus kattaa vain hänen oman tietoisuutensa ja hän osaa samaistua ja kokea vain omaa todellisuuttaan. Ellei sitten henkilö ole tietoisesti työskennellyt itsensä kanssa ja kokonut eri tietoisuuden tasot jolloin hän voi myös ensisilmäyksellä havaita halutessaan toisen henkilön olemuksesta hänen tietoisuutensa ja suhtautumisensa elämään, siitä yksinkertaisesta syystä että hänen omat solunsa muistavat ne. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page