top of page

Estranged

Maanpäällä kaikkein henkisimmät laulut ovat usein niitä jotka eivät siltä välttämättä heti vaikuta. Monet voivatkin varmasti samaistua tiettyyn musiikkiin tai kappaleeseen, tiedostamatta miksi. Katselen usein Guns N' Roses yhtyeen videota Estranged joka kiteyttää mielestäni hyvin sen mitä maanpäällä on pitkään koettu; polariteetti, duaalisuus, entaglement, sekä estrangement. Mielenkiintoa lisää se että video on kyllästetty visuaalisilla elementeillä jotka kertovat siinä vaikuttavien yksilöiden planetaarisesta taustasta.

Polariteetti tai duaalisuus ei ole vain maanpäällinen ominaisuus vaan elävöittää koko luodun ja saa sen hakeutumaan kohti tasapainoa, myös galaksien tasolla. Esimerkiksi tietyt atomit pyrkivät yhteen löytääkseen parillisen määrän elektroneja, aivan kuten henkikumppanit. Myös mustassa aukossa on jatkuva energiavirta kahden polariteetin välillä. Entanglement viittaa siihen kuinka vaikkapa esimerkkinä yksittäisen aurinkokunnan planeetat on siduttu energeettisesti yhteen. Myös oma dna:mme syntymämme jälkeen sopeutuu ympäristöönsä, ryhmä tekee kaltaisekseen. Onkin hyvä tiedostaa mikä on oma tietoisuutemme taso jolle itse pyrimme ja jossa olosta nautimme, sillä vaatii tietysti tietoista ponnistelua palata sinne jos olemme viettäneet aikaa ympäristössä jossa emme ehkä luonnostamme nauti olla. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page