top of page

Arcturus

Arcturus on hyvin kirkas planeettajärjestelmä, yli sata kertaa aurinkoa kuumempi ja säteilee lähinnä pitkäaaltoista tai matalavärähteistä infrapunasäteilyä. Myös Arcturukselta peräisin olevilla henkilöillä on hyvin vahva aura ja he vaikuttavat vetävän helposti puoleensa muita ihmisiä ollen myös helposti karismaattisia ja magneettisia julkisuuden henkilöitä, vaikka voivatkin voimassaan vaikuttaa vaikeasti lähestyttäviltä. Arcturukselta peräisin olevat henkiset opettajat keskittyvät helposti mielen tasoon joka on heille ominainen toimintaso. Arcturuslaiset ovat hyvin luovia, ahkeria, energeettisiä ja tuottavat helposti myös taiteellisia luomuksia joiden innoittajina voidaan helposti kuvitella sellaiset sieltä peräisin olleet taiteilijat kuin Vincent Van Gogh tai Bablo Picasso. Arcturuslaiset kokevat fyysisen kehon enemmän väliaiakaisena eivätkä siten niin kiinnitä huomioita fyysiseen olemukseen vaan olisivat ehkä mielummin taivaalla vapaana lenteleviä lintuja. Arcturus energia on aika rauhatonta ja voikin tuntua että henkilö on jo kyllästymisestään johtuen poistunut suorittamaan monia prokjektejaan sen sijaan että aistisi ja nauttisi ympäröivää todellisuutta. Arcturuslaiset voivatkin vaikuttaa joskus hieman sulkeutuneilta tai itsekkäiltä säilyttäessään oman vapautensa reagoimalla ehkä vihaisesti tai naurahtaen monissa pinnallisissa suhteissaan. Arcturus on ollut itselleni läheinen energia mutta se ei ole osa uuden ajan energeettistä suunnitelmaa. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page