top of page

Tulevaisuus

Tulevaisuutta ei ole mahdollista ennustaa, tulevaisuuden ennusteet ovat jo ihmisten tietoisuuden luomia potentiaaleja. Ei ole mitään suurempaa voimaa joka ohjaisi kehitystä maapallolla. Tietysti jos henkilö ei ole vielä elänyt karmaansa niin vaikkapa astraalitason selvänäkijä voi lukea tarkasti henkilön ennaltasovitun elämänkulun mutta tulevaisuudessa yksinkertaisesti kaikki on mahdollista, vain menneisyydestä kumpuavat oletukset tulevaisuudesta jarruttavat kehitystä. Mikään energia ei itsessään muuta asioita vaan ihmiset itse. Juuri sen takia tarvittiin esimerkiksi Indigo sukupolvi, ravistelemaan seisovaa tietoisuutta mikä sai ihmiset huomaamaan ja kokemaan että ehkäpä asiat eivät etenekään välttämättä niin kuin on menneisyydessä koettu. Vaikka kehitys on nopeutunut koska syntyvien yksilöiden kantama energia on muuttunut, he ovat tasapainossa ja heidän toiminta ei ole karmallisesti sidottua niin silti tarvitaan historian vaikutuksen johdosta lukuisia sukupolvia että esimerkiksi potentiaali maailmanrauhasta on konkreettisesti koettavissa, mikä aivan varmasti toteutuu, heti kun toteutamme sen. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page