top of page

DNA

Yksilöt eivät valitettavasti voi itse päivittää auraansa koska siulunaura ja henkiaura kuuluvat eri tietoisuusympäristöihin mutta jokainen voi itse aktivoida oman DNAsa joka tietysti syntymän jälkeen on sopeutunut vallitsevaan tietoisuusympäristöön. Esimerkiksi AuraTransformaationTM jälkeen DNA kyllä kehittyy muutenkin, sen aktiivisuuden ollessa aikuisväestöllä noin 30% ja lapsilla lähempänä 40%. Kun yksilö aktivoi oman DNAsa niin hän tuntee paremmin oman itsensä itsessään. Fyysisesti ilmenevä DNA kaksoiskierre joka tieteellisesti on tähän mennessä löydetty ja joka on jokaisella yksilöllinen mutta kehon läpi samanlainen, kattaa noin 16,66% koko DNA rakenteesta ja niinpä yksilö aktivoituaan omaa DNAtaan tuntee kantavansa enemmän moniulotteista itseään mukanaan tässä todellisuudessa, jota jotkut kutsuvat Merkabah -nimellä ja jonka tässä todellisuudessa havaintoja tekevä tieteemme tulee tietysti myös aikanaan havaitsemaan. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page