top of page

Perseuksesta

Jos nyt menisimme ulos niin voisimme ehkä nähdä taivaalla Perseuksesta peräisin olevia meteoreja. Aina kun maapallolle saapuu ns. kosmista energiaa joka voi tietysti ilmetä monissa eri muodoissa niin herkät ihmiset voivat tuntea sen tai huomata sen omassa olossaan. Kreikan mytologiaa tuntevat ovat perillä Perseuksesta paremmin mutta monet ovat varmaankin jo ehkä viikon ajan voineet tuntea itsensä jopa masentuneiksi tai pelokkaiksi ja voi tuntua että päähän on tullut ajatuksia jotka juontavat tapahtumista joihin on liittynyt vastaavia mielikuvia. Vaikkei kyse olekaan mistään negatiivisesta energiasta niin tälläinen tapahtuma helposti myös ikäänkuin vääristää tiedotusvälineistä saatavaa viestiä ja onkin tärkeää että otamme vastuun omista ajatuksistamme ja suhtautumisestamme asioihin. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page