top of page

synkassa

Aivojemme, synapsiemme ja hermoimpulssiemme ansioista tai takia joskus pyhiinvaellamme vuosituhansia ja kymmeniä sukupolvia samoille paikoille, niin on ollut tapana. Rinnalla toimii tietysti toisenlainen järjestelmä jonka signaalit kulkevat DNAn ja induktion välityksellä joka antaa meille esimerkiksi tuntemuksen siitä millaista tuo toimintamme on, tätä kutsutaan joskus intuitioksi. Molemmat ovat hyödyllisiä järjestelmiä ja toimivat yhdessä. Tietysti aivojemme täytyy rekistöröidä DNAn kautta tulevat signaalit jotta voimme muuttaa ne konkreettisesti näkyväksi, kuuluvaksi tai tuntuvaksi toiminnaksi. Esimerkiksi monilla taitelijoilla, varsinkin lapsilla tämä tiedonsiirto toimii hyvin. Onkin hyvä rajoittaa oma aura tai energia omaan fyysiseen kehoon jos haluamme toimia omista lähtökohdistamme käsin.<3.

Recent Posts
Archive
bottom of page