top of page

Valoa

Näinä loppuvuoden hetkinä monet varmasti kaipaavat enemmän valoa. Valo on ihmissilmällemme havaitsemaa, energeettistä ja lineaarisesti ilmenevää luomusta tai luomisen taso, rakennusainetta joka mahdollistaa kaiken fyysisesti koettavan. Voimme esimerkiksi magneettikentällä vaikuttaa valoon mikä selittää sitä että havaitsemme asioita kuten aurinkokuntia, galakseja ja planeettoja jotka näyttäytyvät meille samankaltaisina, pyöriviä ja kiertäviä liikkeitä omaavina objekteina. Valolla on myös ominaisuus joka mahdollistaa fyysisesti havaitsemamme evoluution. Jos taas havaitsemme asioita kokemamme ajan ulkopuolella voimme nähdä kuinka nämä itsessään usein suuren määrän valosta koostuvia planeetta todellisuuksia sisältävät itsenäiset luomukset voidaan havaita yksittäisinä mutta silti samanaikaisesti esiintyvina, risteävinä ja toisiinsa vaikuttavina älykkääseen äärettömyyteen katoavina valojuovina, joiden kaikkien läpi kulkee yksi rakkauden kaltainen voima. Ehkäpä siksi usein törmäämme "rakkautta ja valoa" -toivotukseen, niiden kattaessa kaiken kokemamme. On tietysti tärkeintä että ihmiskehossa ollessamme huomiomme kehokokemuksemme tämän hetkiset valon ja rakkauden tarpeemme. Valoa ja rakkautta loppuvuoteen. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page