top of page

Intuitio

Intuitio on henkiaurassa eläville luonnollinen osa elämää. Havaitsemme sen esimerkiksi tavassa jolla lapsi kohtaa ihmisen jonka kanssa tulee olemaan vuorovaikutuksessa. Lapsi katsoo neutraalisti henkilöä, usein silmiin ja samalla saa käsityksen millainen ihminen ja hänen tietoisuutensa on. Hetkeen ei liity tunteita tai synaptista aivotoimintaa. Usein tiedämme katsomattakin millainen henkilö on, valitettavasti etenkin jos kyseessä on ns. autoritäärinen henkilö tai henkilö joka muuten haluaa meiltä energiaa. Tällöin henkilö yrittää ilmeillään, tavallaan liikkua tai jo etukäteen lähettämillään ajatuksilla herättää meissä reaktion, tällaisista henkilöistä meidän kannattaakin pysytellä kaukana. Lapset poistuvatkin usein tällöin jatkamaan omia toimiaan elleivät sitten ole kiinnostuneita analysoimaan lisää mistä on kyse, tai tiedä että joka tapauksessa tulevat viettämään henkilön kanssa aikaa. Samoin he tulevat sisäisen tietonsa ohjaamina toteuttamaan omat elämäntehtävänsa, toivottavasti niistä mitään toisille kertomatta. Myös aikuiset voivat samoin käyttää sisäistä tietoaan oman elämänsä ohjaajana jos osaavat huomioida sen elämänkokemuksiensa muokkaamasta aivotoiminnasta ja tunteistaan erillisenä. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page