top of page

Jumala

Ateistin käsitys jumalasta vastaa aika hyvin todellisuutta. Ihmishahmon voi joskus olla vaikea käsittää miten joku, mitä ei meistä erillisenä ole, voi olla jossakin missä ei ole paikkaa ja silti olla kaikkialla, myös jokaisessa joka kokee paikkaa ja aikaa. Kun etsimme maapallon ulkopuolista tietoisuutta etsimme silmillämme maapallon kaltaisia planeettoja vaikka samalla voimme kokea esimerkiksi magnetismin jota emme näe emmekä osaa selittää. Jos katsomme avaruudesta aurinkokuntaamme kohti näemme tähden eli aurinkomme, kuten näemme täältä käsin paljon tähtiä. Emme näkisi kaukaa avaruudesta maapalloa koska se olisi häviävän pieni piste auringon valokeilassa. Siksi olemme täältä käsin löytäneet vain noin 1000 planeettaa. Ihmishahmon aistein havaittavat asiat ovat kuitenkin vain pieni osa tietoisuutta ja elämää. Jumala ei ole joulupukin kaltainen vanha mies, sinä olet Jumala. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page