top of page

PC

Aivomme ovat maailman tehokkain PC, muistavat kaiken ja vertaavat kaikkea uutta aiemmin kokemaamme. Aivomme ovat kuitenkin täysin välinpitömättömät. Joskus meistä voikin tuntua ristiriitaiselta jos joku muu tai me itse reagoimme perusenergiamme vastaisesti ainoastaan elämänkokemuksistamme johtuen. Voimme tavata suden lampaan vaatteissa tai lampaan suden vaatteissa. Jos niin haluamme tehdä, aivojemme uudelleen ohjelmointi vaatiikin aikaa ja kärsivällisyyttä koska meidän tulee ikäänkuin elää kokemamme uudelleen ja antaa sille uusi merkitys. Silti ne usein vastaavissa tilanteissa laittavat kehomme toimimaan tutulla tavalla. Ne eivät kuitenkaan täysin vastaa kehostamme, voimme esimerkiksi halvaantua niin etteivät hermosignaalit kulje kehoome mutta silti vaikkapa sydämemme ja ruuansulatuselimistömme voi toimia normaalisti. Kokemuksemme ovat tietysti tärkeitä, jos vaikkapa loukkaamme itsemme aivomme varoittavat heti uuden vaaran kohdatessa. Henkienergian integrointi järjestelmäämme tapahtuu pääasiassa kehomme ja auramme kautta. Tämä voidaan suorittaa hallitusti esimerkiksi AuraTransformaatiossaTM jossa henkienergia sidotaan fyysisen kehon lisäksi auraan. Nykyään havaitsemme myös paljon puhtaasti fyysisen kehon hyvinvointiin suuntautuvaa toimintaa koska suurella osalla väestöä henkienergia integroituu ensin siihen. Kuinka paljon sitten voimme integroida henkienergiaa aivoihimme ilman että menetämme kaiken sinne tallentuneen tiedon ? En muista. Henkienergian integrointi järjestelmäämme kannattaa tehdä kuitenkin hitaasti jos emme ole olleet sen kanssa päivittäin tekemisissä, muuten meistä varmasti tuntuu kuin olisimme lumiauran alle jääneitä. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page