top of page

Matter

Maanpäällisen todellisuuden suunnittelimme tietysti sellaiseksi jossa voimme kokea luomaamme fyysisesti tiheää energiaa, jonka aistimiseen fyysisesti tiheän kehomme aistit ovat virittyneet. Henkisessä todellisuudessa ja maanpäällisessä todellisuudessa pätevät eri lainalaisuudet. Jos korkeavärähteinen yksilö haluaa ilmentää vaikkapa rahaa niin hänelle ilmenee ympärillä vallitsevien mahdollisuuksien mukaan tilaisuuksia ilmentää rahaa, fyysisen todellisuutemme lainalaisuuksien mukaan. Raha ei tipu taivaasta tai kasva puissa kuten puiden lehdet jotka ovat osa puun energiaa. Jotta henkilö voisi aktivoida kultaisen energian eli maanpäällisen luomisvoiman tulee hänen ymmärtää tasapaino, myös hengen ja materian välillä, muuten päädymme helposti käyttämään elämämme fyysisessä todellisuudessa rahan tienaamiseen. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page