top of page

johtajuus

Maapallolla eri kansallisuudet edustavat erilaisia planeettaenergioiden kombinaatioita. Kahden eri kansallisuuden energeettiset erot voivat ollakin huomattavia vaikka heitä erottaa vain muodollinen raja. Erilaisilla kansainvälisillä foorumeilla nämä eri planeettoja edustavat energiat yrittävät sopia yhteisesti siitä millaista yhteiskuntaa ihmiskunnalle kokonaisuutena halutaan rakentaa. Esimerkkinä EU jonka tavoite on muodostaa yhteinen Eurooppalainen identiteetti. Johtajat eivät välttämättä vielä osaa ottaa sitä huomioon eivätkä välttämättä hahmota kansakuntansakaan etua mutta meidän kannattaa tukea heitä niin että he pystyisivät parhainpaansa, olemmehan heidät kansalaisina itse valinneet. Jos kaikki vain arvostelevat heitä niin kuka tietää vaikka he toisivat esille ei niin parhaat puolensa ? Kun johtajien väliset valtataistelut loppuvat positiivisen kehityksen pitäisi tietysti kiihtyä huomattavasti. Tämä tapahtuu viimeistään nykyisten lasten siirryttyä johtajiksi. Heillä ei nimittäin ole egoa, ainoastaan minuus. Tietysti myös aikuiset voivat halutessaan kasvattaa värähtelytaajuuttaan ja henkistä tietouttaan niin että ego häviää. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page