top of page

starseed

Vanhalla sielulla viitataan varmaankin pitkään maapallon sielunenergiaan kuuluneessa jälleensyntymisjärjestelmässä vaikuttaneen henkilön olemukseen kun taas ns. starseed ei puolestaan varmastikaan lähtökohtaisesti osaa samaistua maapallolla vallitseviin sosiaalisiin normeihin ja yhteiskuntajärjestykseen. He kantavat aurinkokuntamme ulkopuolisia energioita yleensä Siriukselta, Plejadeilta, Andromedalta jne. ja ovat saapuneet tähän aurinkuntaan Neptunuksen tai Venuksen kautta. Planetaarisen energeettisen taustan selvittäminen onkin ehkä paras tapa ymmärtää omaa ja muiden persoonallisuutta. Kyse on hieman eri asiasta kuin astrologiassa joka käsittelee usein yksittäistä elämää maapallolla. Fyysisen kehomme DNA on pääosin alunperin Plejadeilta mutta siinä on myös muita ns. galaktisia rotuja, pääasiassa matelijaa. Kun kaivaudumme kehomme todellisuuteen huomaamme että esimerkiksi aivomme toimivat todellakin puhtaan tiedostamattomasti ja teknisesti kuin robotti tai kone. Tietysti myös Darwin oli oikeassa todetessaan ihmisen nousseen merestä. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page