top of page

materia

Materia on valoa tiiviissä muodossa. Vaikka olisimme herkkiä aistimaan kehitystä ja energeettistä muutosta muilla tasoilla niin päivittäisessä tietoisuudessamme täällä on tarkoitus luoda ja kokea ihmisaistein fyysisesti havaittavan energian tasolla. Hengen ja materian yhtyminen on välttämätöntä tietoisuuden kasvulle sillä muuten monet edelleen kokisivat olevansa täällä ikäänkuin sattumalta fyysisinä olentoina sen enempää ihmiskokemusta kyseenalaistamatta. Toisille taas ihmiskeho tuntuisi puolestaan enemmänkin vankilalta eikä kehitys siirtyisi fyysiselle tasolle. Seuraavina vuosikymmeninä kehitystä ohjaa voimakkaasti kristallienergia ja vaikka tietysti kaikki kannamme energioita muilta planeetoilta niin ihmisten kuollesssa monien energioiden ei anneta enää syntyä ihmiskehoon joten tulemme kokemaan fyysisellä tasolla nopeutuneen kehityksen. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page