top of page

inertia

Tiedämme esimerkiksi historiasta että maapallon kehitystä ja ohjataan energeettisesti hieman pidemmissä, tyypillisesti kymmenien vuosituhansien sykleissä. Nyt viimeisen parin vuosikymmenen ajan voimakkaasti maapallolle virranneet energiat saavat monet varmasti tuntemaan että maapallo on kuin iso laiva jonka kurssin muuttamiseksi on tehty nopeita toimenpiteitä mutta joka hitausmomentista johtuen jatkaa edelleen vanhalla kurssillaan. Jo 2020 luvulla koemme kuitenkin kristallienergian yhteisöjen tasolla kristalliyksilöiden siirtyessä työelämään mikä varmasti ja onneksi aikaansaa positiivisen aallon ja muutosvauhdin nopeutumisen. Vastuu maapallon kehityksestä on tietysti suuremmassa määrin siirtymässä sille itselleen ja kultainen energia alkaakin tulevaisuudessa puuttua myös epäkohtiin aiempaa nopeammin ja voimakkaammin. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page