top of page

kehossa

Fyysisen kehomme energian avulla erilaisen henkisen taustan omaavat yksilöt voivat samaistua toisiinsa maapallolla. Aivomme ja looginen ajattelu ovat tärkeä työkalu toimiessamme ihmiskehossa mutta tietoisuuden kehityksessä on tällä hetkellä suurelta osin kyse kehon tietoisuuden kasvusta. Kun fyysinen keho on kristalloitunut yksilö voi jälleen altistaa itsensä monille maanpäällisille asioille joihin keho kristalloitumisen aikana reagoi negatiivisesti. Kristalliyksilöiden ja -ihmisten energiajärjestelmä ei kuitenkaan yleensä pidä esimerkiksi savusta tai nauti suuresti alkoholin vaikutuksesta joten kulutuskäyttäytymisemme muuttuu kehityksen mukana. Jos yksilö myös kantaa kristalliauraa tapahtuu samaistuminen muihin kehon kautta ja on puhtaasti inhimillistä tai henkistä ja ihmiset ovat vapaampia sillä heillä ei ole ns. aiemman maanpäällisen historian rasitteita. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page