top of page

tietoista

Kun yksilön luominen on tietoista niin myös fyysisten asioiden ilmentämiseen riittää ajatus ja tilaisuus toimia ilmenee, riippuen tietysti siitä kuinka vallitseva toimintaympäristö mahdollistaa toiveen toteutumisen. Kun luominen tapahtuu tiedostamatta puhutaan joskus ns. vetovoiman laista tai siitä kuinka henkilö on värähtelyltään yhteensopiva tietynlaisen ympäröivän todellisuuden kanssa. Hyvin teknisesti suhtautuvien ihmisten, vaikkapa fyysikkojen on helppo hahmottaa asiayhteyksiä värähtelyspektrin taajuusjakaumien kautta kun taas henkiset ihmiset ehkä joskus kokevat materian ei henkisenä asiana, mitä se ei tietenkään ole. Olipa luominen tiedostamatonta tai tietoista niin luodessa on tietysti huomioitava kuinka se vaikuttaa muiden todellisuuteen. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page