top of page

kontrastia

Kun kristalliauran omaava ihminen, sekä ihminen jonka aikeet eivät ole vilpittömiä seisovat rinnakkain, on muillakin kuin kristalliauran omaavalla hyvä mahdollisuus aistia kuka kukin on. Kristalliauran omaaville ei tuota vaikeuksia toimia muiden kanssa, sillä vaikka he kehonsa lähellä sijaitsevan henkienergian kautta tietävät missä mennään, ovat indigoaurassa kehon lähellä sijainneen tasapainokehon ominaisuudet edelleen kristalliaurassa läsnä. Tarkoitus ei ole että kristalliyksilöt eristäytyisivät muista vaan he muodostavat erilaisia verkostoja oman auransa tietoisuuden ulkopuolessa sijaitsevien ihmisten kanssa jolloin heidän vaikutuksensa pääsee esille. Oikeastaan samasta syystä AuraTransformaatiotaTM ei sellaisenaan ole mahdollisuus tehdä itse, nykyisessä tilanteessa ei ole tarkoituksenmukaista että ihminen olisi puhtaan henkienergian ympäröimä. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page