top of page

Empatiaa

Monet ehkä kokevat että tarvitsemme lisää empatiaa mutta se on kuitenkin pääasiassa kolmannen ulottuvuuden energiana ainakin joksin aikaa hieman väistymässä monien tietoisuudesta, sillä yksilöiden tulee ottaa nykyistä suurempi vastuu omasta energiastaan. Maapallolla on tietysti vaikuttanut ja vaikuttaa monia hyvin empaattisia henkilöitä, etenkin Neptunukselta, jotka ovat olleet jopa valmiita uhraamaan itsensä muiden puolesta. Sielunenergiassa he ovat tasapainottaneet muita energioita mutta kenenkään ei kuitenkaan tulisi kontrolloida muiden tunteita ja ihmisten tulee saavuttaa tasapaino yksilöinä. Uudessa ajassa ihmiset on varustettu homogeenisemmalla ja positiiviseen kehitykseen tähtäävällä energialla, jolloin ympäristön palaute omasta toiminnasta on nopeaa, ns. karma on välitön eikä ihmisten tarvitse käyttää kokonaista elämää peilatakseen omaa toimintaansa muihin. Positiivisen kehityksen varmistamisksi kenenkään ei tule asettaa toisen yksilön etua oman ja kokonaisuuden edun edelle. Toki myötätunto maanpäällis-henkiseltä kannalta kuuluu myös korkeampiin ulottuvuuksiin ja voi kehittyä puhtaan rakkauden, sekä sitä tasapainottavan uskoon perustuvan vahvuuden jälkeen, viisauden rinnalla. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page