top of page

palautetta

Paljolti kristallienergian ansiosta nykyisin maapallolla vaikuttava ns. välitön karma nopeuttaa kehitystä monella tapaa sillä ympäristön palaute toiminnasta on paljon aiempaa nopeampaa ja hyvät aikeemme saavat tukea. Kristalli-ihmiset ovat tasapainoisia myös sen suhteen että he haluavat hyvän korvauksen työstään, ovathan he ahkeria ja tuotteliaita sekä vaikuttavat toimintaympäristössään hyvin monella tasolla. Heidän tietoisuudessaan rahaa ei koeta mitenkään huonona asiana ja he tiedostavat että rahan ilmentäminen tapahtuu maanpäällisin ehdoin globaalisti suljetussa systeemissä. He ovat myös hyvin tietoisia siitä että maapallolla on kyllä resursseja kaikille, ja ettei niitä vielä jaeta tasapainoisesti. Kultainen energia lisää tietoisuutta globaalisti erilaisten voimakkaiden luonnonilmiöiden avulla. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page