top of page

linnunradalla

Kun yksilö integroi kristallienergiaa omaan auraansa tarkoittaa se aina paitsi rakkautta myös sen rinnalla toimivaa kristallinkirkasta realismia. Aurinkokuntamme osalta kristallienergiaa edustaa Venus ja rakkaus koetaan esimerkiksi rakkautena fyysistä elämää kohtaan maapallolla ja realismi ehdottamana rehellisyytenä vallitsevia olosuhteita kohtaan. Tietysti monet kantavat myös muita kristallienergian taajuuksia jos heidän tietoisuutensa niitä sisältää muista galakseista, mikä tietysti antaa omanlaisensa sävyn yksilön kokemukseen myös maanpäällisiä energioita kohtaan. Kun on integroinut kristallienergiaa itseensä kannattaa vilkuilla kultaisen energian suuntaan sillä se saa tuntemaan olon mukavaksi näinkin maallisissa olosuhteissa. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page