top of page

mielenilmauksessa

Jokainen meistä on saapunut maapallolle jonkin oman aurinkokuntamme planeetan kautta ja näin kannamme mukanamme myös jonkin aurinkokuntamme planeetan energiaa. Kun yhteisesti päätetään että joku tietty planeettaenergia ei enää palvele kulloinkin vallitsevaa kehitystä alkavat sen edustajat yleensä kollektiivisesti puuhailla mielenilmausta, joka ilmenee heille ominaisella tavalla. Tämä voi tapahtua tietysti myös valtion sisällä sillä usein kansat koostuvat valtaosin kahden eri planeettaenergian edustajista, jotka ovat omalla tavallaan täydentäneet toisiaan. Nyt kun tarkoitus on integroida maan energia ihmisiin on käynnissä tietysti laajempi energioiden puhdistus sellaisista toimintamalleista jotka eivät enää palvele nopeutuvaa kehitystä. Tällä hetkellä kaikki saapuvat tänne Venuksen kautta, minkä johdosta tulevaisuudessa on tietysti paljon helpompi saavuttaa yhteisiä, erilaisten näennäisten rajojen yli meneviä sopimuksia ja toimintamalleja. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page