top of page

alku

Maapallomme sijaitessa vapaan tahdon universumissa tärkeintä on keskittyä tietysti siihen kuinka toteutamme itseämme täällä. Jokainen meistä on kuitenkin saapunut tänne muualta ja kannamme mukanamme energoita muilta planeetoilta ja universumeista joten oman planetaarisen alkuperän tiedostaminen auttaa ymmärtämään omaa persoonallisuutta, tapoja ja suhtautumista asioihin sekä muita ihmisiä ja hyväksymään heidän erilaiset reaktionsa ja kokemuksensa todellisuudesta. Kun väkilukumme kasvaa tarkoittaa se että tänne saapuu paljon lapsia joilla ei ole maanpäällistä historiaa. Se on helppo havaita lapsista sillä he vaikuttavat ihmettelevän monia asioita ja joutuvat harjoittelemaan kaiken alusta siinä missä lapset joilla on paljon maanpäällistä historiaa nopeasti muistavat kuinka ihmiskehossa toimitaan ja osoittavat usein lahjakkuuksia joita kukaan ei heille ole tässä elämässä opettanut. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page