top of page

Andromeda

Yksilöt joilla on yhteys Andromedan energiaan tunnistavat sen galaktisena rakkaus-äly energiana. Andromeda energia on aurinkokuntamme näkökulmasta henkeäsalpaavan korkeavärähteistä ja monien on vielä mahdotonta samaistua siihen jolloin he jättävätkin sen huomioitta oman tietoisuutensa ulkopuolisena asiana. Andromeda-tietoisuuden omaavat ihmiset ymmärtävät esimerkiksi että tiede ja "henkisyys" ovat yksi ja sama asia. Maanpäällinen energia ei välttämättä ole aina kuulunut Andromedalaisten omaan tietoisuusrepertuaariin tiettyjä rajoitteita omaavassa sielunaurassa mikä saikin heidät joskus varmasti elämänmittaiselle vapaudenhakuretkelle. Maanpäällä ei voi kuitenkaan löytää vapautta ulkoisista olosuhteissa vaan sisäisesti integroimalla oman henkienergiansa kehoonsa ja auraansa jonka jokainen voi nyt tietoisesti valita. Henkienergiassa yksilö tiedostaa aina oman elämäntehtävänsä toimintaympäristössään eikä koe koskaan olevansa olosuhteiden uhri. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page