top of page

Pukeudu punaiseen

Kaiken koetun tasapainoa voidaan kuvata neljän elementin avulla. Suomessa vahvat elementit ovat maa ja ilma. Suomalaiset eivät yleensä ilmaisekaan itseään hyvin intohimoisesti, edes havaitessaan epärehellisyyttä. Monen Suomalaisen mielestä vaikeneminen on varmasti kultaa ja ja on parempi katsoa kuin katua, mikä on tulielementin näkökulmasta vastuun pakoilua. Skandinaviassa tulielementti on voimakkaampi ja siellä onkin meistä Suomalaisista sanonta "Tie kääntyy, Suomalainen ei" kun taas meillä vahvan maa- ja ilmaelementin ansiosta ehkä todetaan että "Seurataan ensin Skandinavian kehitystä ja tehdään sitten vasta johtopäätökset". Tietysti tulielementtiä voidaan ilmaista monella tapaa eivätkä kaikki luonnostaan vahvan tulielementin omaavat henkilöt, esimerkiksi Mars energiaa kantavat, ilmaise sitä rakentavalla tavalla. 2012 ja sen jälkeen syntyneet kristalli-ihmiset ovat tasapainoisia 13. ulottuvuuden Venus energiaa kantavia yksilöitä joiden toiminta lähtee liikkeelle tulielementistä, joten voimme seurata tulevaisuudessa nopeampia liikkeitä myös täällä vakautta arvostavassa Suomessa. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page