top of page

peilikuva

Hyvin tehokas tapa tehdä ihmiset tietoisiksi omista toimintamalleistaan rikkomatta heidän omaa vapaata tahtoa on käyttäytyä peilin tavoin. Erityisesti ns. indigolapsilla eli tällä hetkellä parin kympin molemmin puolin olevilla nuorilla aikuisilla on usein syvä tarve tehdä ympäristö tietoiseksi, etenkin kaikista epätasapainotiloista. Tämä tapahtuu tehokkaasti niin että he kopioivat ja ilmentävät vanhempien tai ympäristön toimintamalleja hyvin suorasti ja ilman filttereitä. Kaikkien indigolasten aura kristalloituu viimeistään aikuisikään mennessä, ympäristön sen mahdollistaessa. Indigolapset ovat todellisia siirtymävaiheen yksilöitä joiden on ollut hyvin vaikea ymmärtää asemaansa ja sopeuttaa käyttätymistään valitsevaan ympäristöön sillä heidän todellisuudessaan maailma ei ole sellainen kuin sen tulisi olla. Miksi silloin kuunnella vanhempia jotka rakensivat sen ? <3

Recent Posts
Archive
bottom of page